engleski-jezik

nemacki-jezik

ruski-jezik

francuski-jezik

italijanski-jezik

spanski-jezik

JEZIČKI STUDIO Q

Dragi moji sadašnji i budući polaznici Jezičkog studija Q,

Jezički studio Q je počeo sa radom 19. Decembra 2006. godine u Batajnici, a u septembru 2009. smo počeli sa radom u Novim Banovcima. Od tada se stalno usavršavamo i podižemo kvalitet nastavnih procesa, po čemu nas već i prepoznaju.

Stručni tim: škola zapošljava diplomirane profesore jezika, koji su boravili na stranom govornom području, i povremeno angažuje izvorne govornike jezika. Biti naš profesor znači neprestano profesionalno usavršavanje i potpunu predanost prenošenju znanja.

Metodika: Nastava u Jezičkom studiju Q se na prvom mestu zasniva na konverzacijskom pristupu, gde postoje prilagođavanja različitim potrebama polaznika unutar svake grupe, njihovom uzrastu i nivou znanja. Naglasak je na komunikaciji u cilju osposobljavanja polaznika za što bolje snalaženje u stvarnim situacijama, u čemu nam pomažu i izvorni govornici jezika koji su česti gosti na našim časovima. Naši programi se fokusiraju na sve ključne oblasti komunikacije. Sve lekcije pružaju mogucnost vežbanja govora, slušanja, pisanja i čitanja, kao i izgovora, gramatike i obogaćivanje vokabulara, a samim tim i sigurnosti polaznika u sopstveno znanje.

Polaznici: tečajevi se organizuju za sve uzraste, a nastava je prilagođena potrebama polaznika. Trudimo se da se svi polaznici osećaju motivisano kroz njihov stalan napredak. Ono što je najvažnije u čitavom procesu učenja jezika je podrška profesora koji kroz konstantnu komunikaciju sa polaznicima (verbalno i pismeno) stimulišu želju za učenjem i napredovanjem. Polaznici ni ne pomišljaju na odustajanje što je, na žalost, vrlo često potencijalni problem kod mnogih.

Naše tečajeve je do sada pohađalo preko 2000 zadovoljnih polaznika, čije ukazano poverenje se trudimo, iz godine u godinu, da opravdamo.