Kursevi engleskog jezika

Online kursevi engleskog za decu i odrasle

Jezički studio Q organizuje različite kurseve engleskog jezika. Kursevi se organizuju za sve nivoe znanja, uz rad u malim grupama ili kroz individualne časove.

Kursevi engleskog jezika za decu školskog uzrasta

Nastava engleskog jezika za decu se izvodi na zabavan i poučan način. Na kursu se koriste različita nastavna sredstva i metodi nastave: nastava uz upotrebu slika, raznih igara, muzike. Cilj ovih aktivnosti je da se na interesantan način deci približi engleski jezik. Nastavu izvode diplomirani profesori engleskog jezika i književnosti, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

Postoje posebni kursevi za decu predškolskog uzrasta, za osnovce i za srednjoškolce.

Poslovni kursevi engleskog jezika

Škola stranih jezika Q organizuje poslovne kurseve za firme kao i različite stručne kurseve engleskog jezika iz oblasti: trgovina, turizam, medicina, tehnologija, nafta, ekonomija, itd. Kursevi se organizuju na svim nivoima – od apsolutno početnog do C1 nivoa.

Intezivni kursevi engleskog i individualna nastava

Pored rada u malim grupama u Škola stranih jezika Q organizuje i individualne i intezivne kurseve engleskog jezika. Individualni kursevi su namenjeni polaznicima koji imaju specifične potrebe i zahteve. Nastava odvija određenim tempom koji odgovara nivou znanja i željama polaznika i fokusira se na određenu oblast ili opseg tema, kao i na posebne jezičke veštine, npr. konverzaciju ili pisanje.

Engleski jezik – Konverzacijski kurs

Koncepcija konverzacijskog kursa englekog jezika je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju u obliku dijaloga ili u obliku izlaganja na određenu temu. Konverzacijski kursevi engleskog jezika imaju za cilj da poboljšaju veštinu komunikacije u svakodnevnim, neformalnim situacijama i u poslovnom okruženju.